Min 1995 Nissan Sentra startar inte

Den 1995 Nissan Sentra var första gången som Nissan bolaget presenterat en fyra dörrars modellen. Fram till dess, var Sentra en tvådörrars coupé. År 1995 mottog tvådörrars version det nya namnet 200SX. I 1995 års version kom i fyra olika modeller som sträcker sig från basen till GLE. Om din Sentra har problem att starta, kan det finnas olika frågor som måste utredas innan det blir en diagnos. Instruktioner
1

Kontrollera batteriet i din Sentra. Över tiden ett batteri kan korrodera och bli smutsig. Öppna din huva och kontrollera batteriets anslutningar. Om du ser någon korrosion, rost, eller smuts, torka eller slang bort det. Du kan också hälla en kolsyrad dryck, som koks, över korrosion. Den kolsyra från läsken äter genom rost.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge ON men starta inte bilen. Slå på lamporna eller Vindrutetorkare i bilen. Om det inte fungerar, har batteriet tömts och behöver laddas eller bytas ut. När du vrider nyckeln till läge OFF och sedan tillbaka till den
3

Watch instrumentbräda signalljus, inte igång bilen. Om lamporna som varnar dig om ett problem inte tänds och du har gjort felsökning för batteriet, då tändningslåset har gått dåligt. Om instrumentpanelen signalerna gör tänds, vänta på signaler att stänga av och se om någon kvar på som varnar för ett problem såsom låg olja, låg gas eller kolla motorn.
4

Turn tändningen för att försöka starta bilen och lyssna efter ljud. Om bilen gör ett klickande ljud, har din förrätt blivit fel. Det kommer att behöva bytas ut.
5

Lyssna för att knacka eller tvära. Om din Sentra startar momentant och sedan dör, lyssna och känna för att knacka eller tvära medan den är på. Runkar innebär att du kan vara lite på gasen. I vissa fall kan din gas mätare vara fel och misslyckats med att varna dig om att du närmar tom. En knackar ljud kan indikera ett större problem i motorn som kommer att behöva ytterligare diagnos.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127809.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.