Hur Isolera ett bilbatteri

Bilbatterier använder fodrade cellväggarna i batteriet för att lagra elektricitet. Dessa cellväggarna är inte ofelbar eftersom bilbatterier är föremål för extrema temperaturer. Dessa extrema temperaturer kan förkorta livslängden på batteriet. Svaret på skydda batteriet från höga och låga temperaturer är isolering. Att vidta åtgärder för att isolera ditt batteri kommer att förlänga livslängden på batteriet som oundvikligen är en pengar att spara aktiviteten. Isolerande batteriet är enkel och lätt att göra. Saker du behöver
Batteri sleeve
Isolersats
OE plast batteri muff
Visa fler instruktioner
Isolera batteriet
1

Köp ett batteri hylsa från en tillverkare eller bildelar återförsäljare. Dessa hylsor är oftast gjorda av hårdplast eller syrafast trasa och anpassas till storleken och formen på ditt batteri.
2

Applicera en isolering kit till batteriet. Auto delar återförsäljare marknaden kit som gäller direkt till batteriet för att förlänga batteriets livslängd. Dessa kit har vanligtvis en plast pad att gå under batteriet och lim som appliceras direkt på batteriet.
3

Skaffa en OE (Original Equipment) batteri ärm. De flesta bilar som säljs nya komma med en isolerande hylsa som tätar batteriet i en relativt begränsad miljö. Auto butiker kassera ofta dessa eller ägarna förlorar dem när man gör underhåll. Du kan köpa en ny direkt från biltillverkaren eller hitta begagnade sådana som är lika funktionell vid rädda varv.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127769.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.