Hur man målar en bil med en turbin sprutpistol

Det finns många sätt att måla en bil, och även om alla kan ha samma eventuella resultat, vissa metoder är snabbare och effektivare än andra. En ny lack kan lägga skönhet och elegans till en bil. Turbine pistoler gör måla en bil snabbt och enkelt. Turbine sprutpistoler kan användas av alla bilägare, och dessa pistoler kommer att påskynda processen för att måla någon bil i motsats till andra metoder. Saker du behöver
Vatten
Soap
Bucket
Maskeringstejp
Primer
Pensel
Sandpapper
Luftblåsare
Skyddsglasögon
Dammask
Turbine gun
Automotive måla
Buffer
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella klistermärken, emblem eller dekaler från bilen för att hindra dem från att bli målade. Ta bort eller tejpa över alla handtag, bakljus och strålkastare som inte ska målas. Tvätta bilen noggrant med tvål och vatten tar bort all smuts, fett och gunk från bilen. Låt bilen tid att torka helt. Blås sömmarna runt dörrar och fönster med en fläkt för att avlägsna överflödigt damm från bilen.
2

Sätt målartejp runt alla skarvar och utsidan av bilen för att hindra färgen från att läcka in Sand hela bilen med 320-slippapper för att ge det en slät yta. Gå över hela området av bilen. Tvätta bilen igen för att ta bort eventuellt skräp kvar från slipning. Addera 3

Applicera primer på bilen med en pensel med lätta jämna slag för att undvika dropp och pölar. Måla hela bilen och ge tid för bilen att torka ordentligt. Sand över hela bilen med 600-slippapper och ge mer torktid. Blås bort damm och smuts med fläkt.
4

Anslut turbinen pistolen och kontrollera att allt fungerar. Häll önskad färg av färg i tanken på pistolen och dra i spaken för att börja spruta. Arbete i sektioner på bilen börjar med huva. Flytta från vänster till höger och sätta på ett fullt skikt. Vänta ca 45 minuter för det första skiktet torka, applicera sedan ett till lager på samma sätt, påfyllning av tanken när det behövs.
5

Ta bort alla målartejp och låta bilen två hela dagar att torka . Sätt i bufferten och börja polering i långsamma cirkelrörelser runt hela bilen. Tryck inte för hårt eller färgen kommer att brinna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127458.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.