Hur vinterförbereder en 50cc Scooter

När vädret blir kallt, ridning din 50cc scooter och tillbaka till arbetet är inte ett utmärkt val. Du kommer nog välja att köra i en toasty varm bil istället för att känna en iskall kyla i hela ansiktet. Innan du överge din scooter för vintermånaderna, finns det några åtgärder du bör vidta för att skydda din scooter från skador. När rätt vinterbonade, kommer din scooter starta och driva jämnt när det varmare vädret återkommer. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Diskmedel
ren trasa
torr handduk
Gas
Bränsle stabilisator
Trickle batteriladdare täcker
Scooter, tarp eller ark
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med såpvatten och tvätta din scooter med en ren trasa. Skölj väl från en trädgårdsslang eller hink med färskvatten. Sedan torka med en handduk.
2

Fyll din bensintank, och lägga bränsle stabilisator enligt produktens riktningar. Starta och kör din skoter för ett par minuter så att gasblandningen till fullo cirkulera i hela förgasaren Addera 3

Bifoga en underhållsladdare till batteriet,. Här laddaren hjälper till att upprätthålla batteriets laddning genom vintern. Om du inte har en rännil laddare, kan du överväga att ta bort batteriet under vintern. Hänvisa till din scooter bruksanvisning för steg om hur man tar bort batteriet.
4

Täck ditt scooter med en skoter lock, tarp eller ens ett blad. Även om det är perfekt att förvara din skoter i ett område som omfattas, t.ex. ett garage eller en byggnad, kan du lämna den täckta utanför så länge höljet är vattentätt och säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127439.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.