Hur ren Insprutningsmunstycken på en 1991 Korsika

Igensatt bränslespridare är ett fördärv för alla förare. De orsakar besvärande ljud, minska gas körsträcka, och om de är illa nog, kommer bilen inte ens starta. Lägga till en flaska av bränsle injektor renare till en full tank kan ibland lösa problemet, men detta kan inte vara tillräckligt om täppa är betydande. Insprutare städning är svårt, och de kemikalier som används kan vara farligt. Bränsleinsprutarna på en 1991 Korsika ligger i motorrummet, bakåt och bara på förarsidan centrum. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
butik trasa
U-tube
Tryckbehållare lösningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 1991 Korsika på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Placera en domkraft under framsidan av bilen på ramen. Lyft bilen så framhjulen är från marken och placera pallbockar under båda framaxlar. Position stoppklossar framför och bakom bakhjulen.
2

Öppna tanklocket för att frigöra trycket i tanken. Öppna huven och ta bort bränsleledningarna från spridarna. Ha en trasa till hands för att fånga upp eventuellt bränsle som frigörs när ledningarna dras av. Installera en U-rör för att ansluta ledningarna och låta bränslet att recirkulera. Addera 3

Ta på skyddshandskar och skyddsglasögon. Se till att inga tändkällor någonstans i området.
4

Anslut trycksatt vätska in i bränslespridare. Starta motorn. Kör lösningsmedlet genom motorn för ett par minuter. Om någon av de lösningsmedel läckor, städa upp det med en trasa men se till att inte röra den med någon bar hud eller kläder.
5

Stäng av motorn och dra ur lösningsmedlet. Ta bort U-röret och anslut bränsleledningarna till spridarna. Stäng tanklocket, stäng huven, ta bort pallbockar och sänk bilen med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127283.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.