Bil startmotor Issues

Bilens startmotor omvandlar elektricitet från batteriet till mekanisk energi , vilket gör att motorn att starta och köra . Lyckligtvis kan du lätt känna igen och diagnostisera starter problem --- speciellt om du kan ta bilen till en professionell innan starter misslyckas helt . Skyltar leder till misslyckande

Ett vanligt tecken på en sviktande starter är en långvarig omsättning innan motorn faktiskt börjar . Som starter havererar förlorar solenoiden --- delen av startapparaten --- dess förmåga att driva kugghjulen på startmotorn . Denna avskrivning kan så småningom leda till startmotorn bara arbetar periodvis . Så småningom kommer det inte att fungera alls .
Dead Starter

En död starter vanligen kommer att ha en lugn virvlande , följt av ett " klick " och sedan tystnad . Innan ett beslut att byta startmotor , knacka på det med en hammare för att trängas delarna . Denna bakgård mekaniker trick kan tillåta dig att starta motorn några gånger så att du kan transportera bilen till en mekaniker utan att behöva förlita sig på en fiberkabel .
Brist på Alignment < br >

Byta startmotorn är en relativt enkel gör - det - själv fixa . Jobbet innebär i allmänhet att skruva några bultar , glider ut gamla starter och ersätta den med en ny. Om kuggarna på startmotorn inte är korrekt i linje med svänghjulet , kommer startmotorn saknar förmågan att samarbeta med resten av motorn , vilket hindrar bilen från att starta .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127236.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.