Hur torka Bilbarnstolar

Om dina bilsäten blir indränkta med fukt, antingen med flit eller av misstag, är tiden det väsentliga. Du måste ta bort denna fukt och torka sätena omedelbart (inom 24 till 48 timmar) för att undvika mer allvarliga frågor. Till exempel, kan fukt i era platser orsaka mögel eller oönskade lukter i bilen under tiden. Även om du har vinyl eller läder bilsäten som inte tillåter fukten att tränga in, är det viktigt att torka dem så snart som möjligt för att undvika skador på ytan. Saker du behöver
mattvättmaskin
Pappershanddukar
Bonnet hårfön
Visa fler instruktioner
1

Öppna alla dina bildörrar att möjliggöra gränsöverskridande -ventilation av luft in och ut ur bilen. Detta kommer att påskynda torkningen.
2

Använd din mattvättmaskin att avlägsna fukt från sätena i bilen, om du har en stor mängd vätska att ta bort. Tryck mynningen av extraktorn stadigt mot klädseln yta och sakta flytta den över sätena för att avlägsna överskott av vätska. Maskinen drar vätskan i en tank för lagring, så att du kan tömma den senare.
3

Lägg två lager av ark papper handduk över bilsäten och tryck ner med fingrarna för att ta bort mer av fukten från ytan. Låt pappershandduk för att sitta ovanpå sätena för ungefär sex till åtta timmar. Fukten kommer röra sig uppåt in i pappershanddukar som sätena torr.
4

Placera en motorhuv hårfön på bilsätet och låt det torka ytan i ett par timmar. Motorhuven torken täcker ett större område än en vanlig hårfön och distribuerar den varma luften i hela bilen. Du kanske måste ansluta en förlängningssladd till torken för att nå bilens interiör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127201.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.