Var är bränslefilter Belägen på en 1992 Toyota Celica?

Bränslesystemet på en 1992 Toyota Celica består av flera olika delar, inkluderar bränsletanken, bränsleledningen, bränsleinjektom och bränslefiltret. En fullt fungerande bränslefilter är viktigt att hålla bilen i gott skick. De täppa med bitar av skräp över tid, så kontrollera filtret regelbundet - särskilt som din bil åldrar - rekommenderas starkt. Funktion

bränslefiltret hjälper sila bränslet för smuts och föroreningar innan den går in i insprutare. Det är oftast placerad någonstans längs bränsleledningen så att gas skickas från bränsletanken måste strömma genom filtret.


Frågor under tiden ett bränslefilter kan samla så mycket smuts att det blir igensatt. Ett igensatt eller defekt filter kan orsaka allvarliga skador på motorn på din bil. Symtom på ett igensatt filter inkluderar förlust motoreffekt och sjunkande gas körsträcka.
Plats

bränslefiltret på en 1992 Toyota Celica är monterad på brandväggen enligt huven. Hitta filtret genom att titta på passagerarsidan av huvudcylindern sitter på baksidan av motorn. Addera Identification

1992 Celica bränsle filter, tillsammans med många andra Toyotas, kan identifieras som en svart eller silver metallcylinder ca 3 inches i diameter. Du kan också identifiera filtret genom att följa din bränsleledning, en lång svart slang, bort från motorn.
Varningar

Du bör vara mycket försiktig när du arbetar med bränslefiltret. Filtret innehåller sannolikt brandfarlig gas och rök. Kontrollera att du är i ett väl ventilerat område, och hålla öppen eld och tända cigarretter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127198.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.