Hur Återvinn aluminium fälgar

aluminiumhjul, en gång betraktades som en eftermarknad bonus, kommer nu standard på många fordon. Vare sig eftersom du har haft en trafikolycka som skadat dina hjul eller för att du vill ha en uppgradering, kan du välja att ersätta din nuvarande aluminiumfälgar. Kasta bort dina gamla aluminiumhjul skapar en onödig miljöbelastning, och de är värda något, alltför. Du kan minska miljöpåverkan genom att välja att återvinna dem, eller du kan återfå en del av din initiala investering i dina hjul genom att sälja dem till en skrot varvet. Saker du behöver
Assistant (tillval) Truck eller SUV (tillval)
Visa fler instruktioner
Drop-Off Facility
1

lokalisera närmaste återvinningsstation i ditt område som accepterar aluminiumhjul. Använd en sökmotor på Internet för att begränsa och påskynda din sökning.
2

Ladda dina hjul på bilen. Be en assistent för att hjälpa dig om transport av mängd och vikt av hjulen överträffar dina förmågor.
3

Släpp hjulen av vid återvinningsanläggningen i anvisad plats under kontorstid.

Sälj dina hjul för Cash
4 flera

Kontakt skrot varven i ditt område som accepterar aluminiumfälgar för offerter. Använd en sökmotor på Internet för att påskynda din sökning.
5

Välj varvet metallskrot för att göra affärer med baserat på bekvämlighet, läge och det bästa pris som erbjuds.
6

Ladda dina hjul på bilen. Be en assistent för att hjälpa dig om transport av mängd och vikt av hjulen överträffar dina förmågor.
7

Släpp hjulen av vid valda skroten under kontorstid och säkra din betalning.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127128.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.