Hur återställer jag Shine Efter Rubbing dämpar Finish på en bil?

Rätt bil underhåll kan förlänga livslängden på ditt fordon för år, men ibland känns det som om du kämpar i motvind. Till exempel kan tillämpa Rubbing fixa repor och oxidation i ett fordons yta, men det brukar lämnar yta ser tråkig eller grumlig. Experterna på Turtle Wax råd att applicera ett lager vax på bilen efter att ha använt en sådan förening kan återställa glans och även täta och skydda din bil mot framtida skador. Saker du behöver
Icke-slipande vax
Bil svamp
Rena handdukar
Pappershanddukar
Fönsterputs
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig plats där den är skyddad från direkt solljus. Intensivt ljus eller värme kan göra att vaxet torka ojämnt, vilket orsakar ränder eller virvlar i eftersmaken.
2

Skaka flaska icke-slipande vax grundligt att blanda allt innehåll. Om du använder ett vax som är fast i stället för flytande, kommer det att vara redan väl blandad. Se alltid till att du använder icke-slipande produkter för att undvika repor på bilens yta.
3

Applicera några droppar vax till en mjuk bil svamp. Applicera endast tillräckligt för att arbeta på en liten del av bilen åt gången (en dörr, fender) för att förhindra vax uppbyggd.
4

Gnid vax på bilens yta i ett tunt, jämnt lager . Håll vaxa bort från fönster trim, lucktätningarna och andra svarta eller gummi områden, eftersom vaxet kan lämna fläckar. Låt vaxet sitta på bilen tills den bildar en tråkig dis. Det tar i allmänhet en till två minuter.
5

Buff vaxet över bilens yta med en ren, mjuk handduk eller frotté. Arbete i små cirklar över ytan för att återställa glans. Vik handduken var 30 sekunder eller så för att se till att du använder en ren del över bilens yta. Du kan också byta handdukar som är nödvändiga för att se till att handduken är alltid ren.
6

Upprepa vaxning och polering över bilens hela ytan. Om du av misstag får vax där du inte vill ha det, till exempel fönster trim, städa upp omedelbart med en ren trasa eller hushållspapper och fönsterputs.
7

Tillåt alla vaxet torka innan du flyttar bilen i solljuset igen. Följ specifika instruktioner vaxprodukt om torktiden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127069.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.