Felsökning av problem Car Repair

Felsökning bilreparationer kan vara en överväldigande uppgift. Med så många alternativ till vad som kunde vara fel i din bil, är det bättre att inte gissa. Avancerad teknik och information på internet kan minska risken för att behöva betala dyra mekaniker. Även om vissa uppgifter är bäst att lämna för mekaniker, det finns många som du kan göra hemma. Först, diagnostisera problemet, och sedan bestämma om det skulle vara värt fastställande själv, eller ta den till en mekaniker. Instruktioner
1

Kolla för några varningslampor på instrumentpanelen. Nästan alla bilar, nya och gamla, har någon typ av varningslampor att meddela ägaren att något är fel med motorn. Bilar innehåller olja sensorer, kontrollera motorn ljus, och nyare bilar innehåller datoriserade meddelanden på många nivåer. Vissa kan även gage trycket i däcken.
2

Kontrollera motorn för några uppenbara problem. Inspektera batteripolerna, bortkopplad elektriska ledningar, och alla vätskor i bilen. Kontrollera säkringsdosan att se till att det inte finns några trasiga säkringar. Detta kan hittas i antingen motorrummet eller av bromspedalen i bilen.
3

Köp en bil kodläsare. En bil kodläsare är en elektronisk apparat som är ansluten till din bil och läser några problem med bilens dator. Det kommer att ge en kod som kan refereras av antingen kontrollera en bok som medföljer enheten eller på Internet. Alla bilar, efter år 1996, omfattar denna särskilda plugin som finns oftast i gaspedalen. Läsaren kostar runt $ 100 och kan köpas på någon bil butik. Om du inte kan köpa en, fordonsindustrin butiker erbjuder denna tjänst för en liten avgift.
4

Använd en online diagnostiskt flödesschema. Lftijams erbjuder ett bekvämt flödesschema som hjälp vid diagnostisering av problem med din bil. Det finns fyra flödesscheman tillgängliga, alla med olika startpunkter såsom: startproblem, raster, överhettning av motorn och motor och ljud hjul. Detta är ett användbart verktyg och det ställer enkla frågor med ja eller nej-svar.
5

Ta bilen till en mekaniker. Om du inte kan upptäcka bilens problem ensam, kan det vara bäst att ha en certifierad mekaniker ta en titt på det. Efter att mekanikern har fastställt problemet med din bil, kan du sedan diskutera priset på reparation och dina alternativ.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126969.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.