Vad gör Kontrollera Air Suspension Mean på en bil ?

Vissa fordon är utrustade med en luft - fjädringssystem . Istället för en traditionell stål fjädring , använder en luft - fjädringssystem tryckluft fjädrar , skapar en smidig , självnivellerande ride . Om kontrollen Air Suspension signal tänds , har fordonet upptäckt ett problem med luftfjädringen , vilket kan orsakas av en mängd olika saker . Luftfjädring Switch

switch som vänder luftfjädring på och av är vanligtvis placerade på märkplåten på passagerarsidan brädan . Kontrollera att strömbrytaren är i läge "på" .
Bad Kompressor

Den vanligaste orsaken till Check Air Suspension ljus är en defekt eller icke - fungerande air kompressor. När kompressorn inte fungerar , fyller luftfjädrarna inte och ljuset tänds .
Läckande Luftfjäder

Fukt och ålder orsak luftsäckarna på luftfjädrarna att bära och ibland läcka. Förutom att överanstränga kompressorn , förhindrar läckage påsen från att fylla helt , tända Kontrollera signalen Air Suspension .
Sensor

Check Air Suspension lätt kan slå på om relägivaren till kompressorn är trasig eller om en säkring har gått . Kontrollera instruktionsboken för lokalisering av rätt säkring .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126919.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.