Hur man byter bromsbackarna på en Buick Regal

Buick Regal är en medelstor lyxbil. Bilen var ursprungligen Buicks full storlek coupe, men det var senare förvandlas till en familj sedan. Beroende på året, och trim, hade bilarna antingen trumbromsar eller en blandning av skiva och trumbromsar. De högre prestanda och nyare modeller innehöll blandningen av bromsarna, medan de andra modellerna utnyttjas endast trumbromsar. Ändra trumman bromsbackar följer samma grundläggande förfarande, oavsett om de är den enda typ av bromsar på bilen. Saker du behöver
Däck järn
Ordet jack
stödbenet
Wrench och Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
träblock
Tvingfäste
Bromstrumma avdragararmar
Ball-Peen hammare
Spetstång
Stålull pensel
Nya bromsbackar
Visa fler instruktioner
1

Ställ bilen ett plant och stabilt underlag, som en konkret garage golv.
2

Använd däck järn för att lossa muttrarna på hjulen omfattar bromsarna som behöver bytas ut. Du måste byta ut bromsarna på vänster och höger sida av fordonet för att förhindra bromsning och styrproblem. Du behöver inte nödvändigtvis behöver ändra bromsarna på den främre och bakre delen av bilen samtidigt.
3

Använd domkraft för att lyfta Regal av ramen på slutet vart du ska att ändra bromsarna. Placera domkraften under ramen på vardera sida av bilen och sänka bilen ner på läktaren. Slutför bort de lösa muttrarna och däck.
4

Placera bromstrumman avdragare på bromstrumman. Armarna på avdragare bör vara jämnt fördelade kring trumman. Vrid centrumskruven tills avdragaren är tätt mot trumman.
5

Placera lämplig socket och skiftnyckel på bulten av trumman avdragare. Sakta dra åt bulten på avdragaren tills trumman rör sig eller du har stängt av skiftnyckel en halv cirkel. Om trumman inte rör sig, knacka försiktigt runt basen av trumman med en boll-Peen hammare och vrid nyckeln ett-åtta till en fjärdedel av ett varv. Upprepa knacka och vrida tills trumman lossnar.
6

Lossa fjädern som håller bromsbackarna på plats. Bromsbackarna är semi-cirklar på utsidan av aggregatet. Om de du inte kan lossa dem, använd en borste stålull för att lossa korrosion och försök igen.
7

Blås ut damm /smuts på bromsarna.
8 < p> Klipp de nya bromsbackarna på plats. Du kommer förmodligen att behöva använda nål-tång att haka fast fjädern tillbaka skorna.
9

Skjut ny bromstrumma på plats och säte är hela vägen, och hållet på axelnav .
10

Placera däcket på axeln navet och skruva på muttrarna. Dra åt muttrarna så mycket som möjligt.
11

Upprepa ersättare proceduren för den andra sidan av bilen. Bromsar måste ändras på höger och vänster sida samtidigt. Använda samma plats som du gjorde tidigare och ta bort domkraften
12

Palla upp bilen.
13

Sänk bilen till marken.
14

Dra åt alla muttrarna på däck som togs bort med däcket järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126772.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.