Hur man fixar ett trasigt handskfack

En bils handskfack blir förvaret av otaliga små föremål som kommer väl till pass under en resa. Du kan fixa en trasig handskfack som vägrar att stanna stängda genom att ersätta låsspärren. Du behöver några vanligt förekommande verktyg, men också en del erfarenhet av att använda verktygen i trånga. En ersättare låsspärren är tillgänglig från en bil leverans eller bil eftermarknaden butik. Fastställande av trasiga handskfacket kommer inte täcks inte av garantin på bilen. Saker du behöver
7mm socket
mutterdragare luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Lägre handskfacket locket tills det tar stopp.
Sida 2

ta tag i plasten stopp i vänstra baksidan av handskfacket med fingrarna. Rotera plast stopp 1/4 varv motsols med fingrarna.
3

Dra plasten stoppa ut med fingrarna. Placera plasten stoppa undan till senare. Upprepa denna procedur med plast stopp i den högra baksidan av handskfacket.
4

Placera en hand på vardera sidan av handskfacket. Dra handskfacket något mot dig.
5

Ta bort de två skruvarna som omger låsspärren upptill framtill innanför kanten av handskfacket med 7mm socket mutterdragare. Placera skruvarna åt sidan för senare.
6

Dra låsspärren ur handskfacket. Kasta låsspärren i papperskorgen.
7

Placera ersättare låsspärren till positionen precis upptogs av det ursprungliga låsspärren. Sätt tillbaka skruvarna.
8

Skjut handskfacket bort från dig. Infoga en Plastfliken vardera i hålen på vänster och höger sida av handskfacket. Vänd varje Plastfliken ett kvarts varv medsols med fingrarna.
9

Damma av kanterna på handskfacket med en kant av luddfri trasa. Damma av kanterna på handskfacket locket med en annan kant luddfri trasa. Kassera luddfri trasa i papperskorgen.
10

Stäng handskfacket locket på handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126663.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.