Hur man använder ett batteri Anbud på en 2007 1200C Sportster

Harley Davidson Sportster 1200C är en av de mest populära modellerna som säljs av Harley Corporation i USA. Utöver sin lätt design och lätt att hantera konstruktion, är Sportster också en favorit bland åkare som föredrar att utföra underhåll på hemmaplan. Tempererade klimat kan ha en negativ effekt på en motorcykel s startsystem. Att få motorcykeln klar för vintern är ett av de områden för underhåll som kan utföras av ägaren att hålla motorcykeln i ridning skick, även under vintermånaderna. Saker du behöver
Batteri anbud
110 volts eluttag
platt skruvmejsel
Brillo pad
Visa fler instruktioner
1

Ta bort batteriet täcker från den vänstra sidan av motorcykeln. Använd en platt skruvmejsel om locket inte separat från både vänster och höger montageclips.
2

Lokalisera negativa stud batteriet marken på vevhuset bostäder på vänster sida av motorcykeln. Använd en Brillo pad för att avlägsna smuts och korrosion från stuteriet. Fäst den negativa kabeln från batteriet anbud till stuteriet.
3

Leta batteriets pluspol på batteriet. Använd Brillo pad för att rensa smuts och korrosion från terminalen om det behövs. Anslut den positiva kabeln från batteriet anbudet till den positiva batteripolen. Anslut batteriet anbudet till ett vägguttag
4

. Ställ in anbud på de inställningar som krävs, enligt instruktionerna i batteriet anbudet bruksanvisningen. Inställningarna varierar beroende på batteriets kondition.
5

Slå på batteriet anbud och låt batteriet laddas. Laddningstiden kan vara så lite som 15 minuter, eller så länge som tre timmar. De flesta anbuden kommer att ha tre LED-lampor: rött, gult och grönt. När lysdioden lyser grönt är batteriet fulladdat.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126396.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.