Hur man byter bakljuset på en 2002 Altima

Byta en utbränd baklykta på 2002 Nissan Altima tillåter förare bakom bilen för att bättre se dig på natten eller i svagt ljus. Den bakljus lampa sitter i en plast montering och reservlampor är lätt tillgängliga från de flesta bildelar butiker, alla Nissan återförsäljare och vissa varuhus med fordonsindustrin avdelningar. Byta glödlampor tar bara några minuter och kan spara en kostsam reparation räkningen. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på 2002 Nissan Altima och lokalisera beklädnaden på vardera sidan av stammen öppning. Avlägsna trim på sidan av lampan som behöver bytas ut. Det kommer att snäppa bort lätt med hjälp av en platt skruvmejsel.
2

Leta ljuset uttaget under trim. Vrid den moturs för att lossa den från enheten och dra sedan kontakten rakt bakåt. Dra ut glödlampan ur hållaren och kassera den.
3

Installera en ny glödlampa i sockeln, skjuta den rakt in tills är sätena helt. Placera ljuset uttaget tillbaka till den bakre delen av svansen lätt montering och vrid den medurs för att låsa den på plats.
4

Byt plasten trim över bakljusaggregat och snäpp det på plats. Stäng lastbilen och testa ljuset genom att vrida strålkastarna slås på. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126377.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.