Hur man kan förbättra körsträcka på en Duramax

Den duramax är en dieselmotor som först gjorde sitt intåg i GMC lastbilar 2001 och har varit i bruk sedan dess. Som med alla fordon, kan du förbättra körsträcka på en duramax genom att förbättra dina körvanor och följa några sunt förnuft steg. Du kan också förbättra bränsleeffektiviteten genom att installera uppgraderade bildelar. Saker du behöver
Luftfilter
Bränslefilter
Avgassystem Truck sängöverkast
GPS-systemet reservdelar däck
Bränsle tillsatser
Visa fler instruktioner

1

Byt till en uppgraderad luftfilter. Den nya linjen av luftfilter kostar ungefär dubbelt så mycket som de gamla linjerna, men de blir igensatta mycket långsammare. De håller också mycket längre. Genom att öka flödet av syre till motorn, kommer du att öka gas körsträcka.
2

Byt bränslefiltret på din Duramax dieselmotor på ett konsekvent sätt. Ett smutsigt bränslefilter minskar gas körsträcka med igensättning bränslesystemet.
3

Minska luftmotståndet på ditt fordon. Använd föremål såsom cykelställ och lasträcken endast när det behövs. Om du har en lastbil med en säng, köpa en cover. Kostnaden för ett lock kommer att variera beroende på storleken på sängen, men det kommer att löna sig i längden. Håll fönstren stängda när du kör på en motorväg.
4

Kontrollera att motorn skiftar rätt in överväxeln. Ett fordon som inte slår in överväxeln korrekt kan orsaka problem med din växellåda och lägre gas körsträcka.
5

Se till att dina däck är ordentligt pumpade. Däck som är över och under uppblåsta ökar bränsleförbrukningen. Överväga att byta till de nya linjerna av däck som har en radial design specifikt utformade för att minska rullmotståndet och förbättra gas körsträcka.
6

Lägg bränsle tillsatser som är avsedda för dieselfordon. Bränsle tillsatser öka förmågan hos en diesel motor för att understödja förbränning.
7

Använd din farthållare och bara köra luftkonditionering vid behov. Farthållaren tillåter din motor att köra med konstant varvtal och förbättrar gas körsträcka. Luftkonditionering gör din motor arbeta hårdare och ökar bränsleförbrukningen.
8

Installera en ny och prestanda med en utökad avgassystemet. Nya avgassystem har ledningar som förbättrar avgasflödet genom att vara rakare och bredare. Förbättrad avgasflöde förbättrar gas körsträcka.
9

Förbättra dina körvanor. Följ hastighetsgränsen. Gör inte rev din Duramax motor eller accelerera upp kullar. Använd ett GPS-system för att undvika att gå vilse. Kombinera korta resor till en. Värm inte upp motorn under längre tid än nödvändigt.
10

Ljusare din bil så mycket som möjligt. En tyngre fordon bränner mer bränsle. Bara bära objekt i sängen och hytt som är nödvändiga.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126176.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.