Hur Rengör Strålkastare av en 1997 Ram

Drivers älskar sina 1997 Dodge Rams för sin kraft och prestanda på vägen, på arbetsplatsen och i terräng. Efter ett tag, kanske du märker att ditt RAM strålkastare dimmer då de borde vara. Om problemet inte är elektriska, många ägare väljer att ersätta den gamla glödlampan med ett mer kraftfullt. Problemet ligger inte i kraft av glödlampan, men i uppbyggnaden av vägsmuts och oxidering på utsidan av Lexan Strålkastarglas. Det finns många städare tillgängliga för rengöring av linserna, men få är mycket effektiva, men innebär det bästa sättet att rengöra strålkastarna på en 1997 Ram lite armbåge fett och lite tid. Saker du behöver
målarens maskeringstejp
2000 grit våt sand papper
Slang
Vatten
torr trasa
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 1997 Ram lastbil och engagera nödbromsen. Låt motorn igång och slå på strålkastarna.
2

Tejpa runt strålkastaren, och se till att silikontätning och lastbilen måla runt strålkastaren är helt täckta.

3

Anslut vattenslangen till en tapp och aktivera vattnet, se till att en stadig ström flyter.
4

Håll slangen så att vattnet rinner ner över strålkastaren att du kommer att rengöra. Vila handen på kanten av motorhuven är det mest bekväma sättet att hålla slangen medan du arbetar.
5

Skrubba objektivet med en bit av 2000 våt /torr sand papper, går i små , snäva cirklar. Se till att vattnet rinner över den plats du skura, medan du arbetar. Du kommer att börja se strålen av strålkastarens lättare när du tar bort den yttre smuts från Lexanglas.
6

Torka linsen av helt med trasa och avlägsna målarens maskeringstejp innan du går vidare till nästa linsen och upprepa denna process.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126173.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.