Hur att blöda en 2004 GTO Clutch

The GTO är en snabb och rolig bil att köra, men försöker göra enkla underhåll på det kan göra bilen mindre attraktiv för ägarna. Du kan blöda en 2004 GTO koppling enkelt och på några minuter, men att få till det i första hand kan visa sig vara svårt. När du vet var du ska gå under bilen för att hitta avluftningsventilen, dock, är processen för blödning kopplingen lika enkelt som på någon annan bil. Saker du behöver
Jack och pallbockar
Hylsnyckelsats (med djupa hylsor) katalog DOT 4 Kopplingsvätska
Jar
12 meter 3/8-tums diameter klar gummislang

Visa fler instruktioner
1

Park ditt 2004 GTO på ett plant underlag. Aktivera parkeringsbromsen. Använd en domkraft för att höja fordonet och sedan överföra vikten av fordonet till domkraften.
2

Titta undertill vid överföringen. Vid basen av svänghjulet kommer du att se två accesshål skuren i ärendet. Titta i hålen för att hitta vilken som är tillgång för din avluftningsventil.
3

Välj en djup sockel som passar in på låsmuttern på din avluftningsventil. Öppna avluftningsventilen genom att vrida det moturs, kopplingsvätskebehållaren kommer att börja läcka
4

Häll en tum av kopplingsvätska i botten av en ren burk.. Placera ena änden av din klara gummislang in i vätskan i burken och den andra över avtappningsventilen. Har en hjälpare tryck kopplingspedalen tills ingen mer vätska pumpas ut.
5

Fyll din koppling behållare med ren vätska och har din hjälpare trycker pedalen igen tills vätska kommer ut avtappningsventilen utan luftbubblor synlig i slangen. Handdra avluftningsventilen genom att vrida den medurs. Ta bort röret och dra åt ventilen resten av vägen med en hylsnyckel. Toppa reservoaren kopplingsvätskan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126070.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.