Hur man installerar T-Tops på en 1979 Trans Am

Efter filmen Smokey och banditen, Am Pontiac Trans skjutit i höjden till försäljning höjder aldrig tidigare sett av GM märket. Filmen populariserade också T-översta alternativet för ponny bilen. De t-tops är löstagbara glastak paneler som erbjuder de åkande en liknande erfarenhet att köra en cabriolet, men ger bättre styvhet för bilen och mindre vikt än en cabriolet, vilket gör att bilen att uppnå snabbare hastigheter med mindre bränsle. Installera T-tops är lätt när du väl fått kläm på det, men felaktig installation kan snabbt leda till ett splittrat T-top sitter bredvid vägen. Saker du behöver
T-tops
Visa fler instruktioner
1

Lyft den vänstra T-top genom att stödja glaset delen med vänster hand och ramen kanten på din rätt. Se till att spärren på undersidan av ramen kanten är öppen.
2

Skjut mitten kanten av glaset (den del som kommer att uppehålla mot centrum bar när den är installerad) längs T-top kanal mot mitten av Trans Am medan du håller ramändens ungefär 2 inches högre än kanalen.
3

Tuck i mitten kanten under läppen i mitten baren och sänk ramkanten ner i position.
4

Skjut T-top mot mitten av taket för att se till att den sitter stadigt. Stäng låsspaken på botten av ramen kant. Om låsspaken inte stänger i läge lätt kan du behöva justera T-top genom att lyfta upp den ca 1 cm och trycka in mot mitten av taket igen innan du sänker den och försöker stänga spärren igen.

5

Upprepa steg 1 till 4 på den motsatta sidan.
6

visuellt både T-toppar för att se låsbommarna sitter i stängt läge. Om så utrustad, använd nyckeln för att låsa T-tops på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125854.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.