Vad är en överföring?

En sändning styr direkt hur din bil enheter . Det är ett komplext system, och är dyra att ersätta. Korrekt underhåll kan bidra till att undvika höga byteskostnader och hjälpa din bil smidigt . Typer

Ett fordon innehåller antingen en automatisk eller manuell växellåda . Enligt Samarins , automatiska växellådor är den dyrare av de två .
Funktion

överföring bränslen energin från en motor till fordonets hjul . Det hjälper också styra parken , kör , back och neutral växel i bilen .
Funktioner

En sändning är en stor oval systemet finns under ett fordons huva. Det är ett komplext system av kugghjul som ansluter till en koppling för att hjälpa dina redskap bil skift .
Underhåll

För att behålla din överföring har sina vätskor spolas ut periodiskt. Du kan säga att det är dags att byta vätskan när den blir brun i färgen .
Överväganden

Transmissioner kan kosta i genomsnitt $ 2.000 till reparera ( 2010 års priser ) , beroende på typ av fordon. Samarins rekommenderar att du kontrollerar överföringen på begagnade bilar innan du köper för att undvika denna kostnad . Detta inkluderar en visuell inspektion liksom bränslets kvalitet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125850.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.