Hur fixar blinkers på en 2003 Hyundai Tiburon

Fastställande eller byta blinkers på din Hyundai Tiburon kommer att göra din bil säkrare att köra både för dig och de förare runt dig. Blinkers är det enda sättet andra förare vet när och var du ska vända. Lökarna för blinkers i din Tiburon kan köpas på någon Biltema, vissa varuhus eller en återförsäljare. Om du är osäker på vilken lampa är den rätta för att fixa dina blinkers, kolla med en jurist på delar räknaren. Han kan slå upp rätt lampa för dig. Saker du behöver
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan och lokalisera luckan för bakljuset församlingar på höger och vänster sida av stammen öppning. Ta bort skruvarna som håller fast locket till kroppen med en Phillips-skruvmejsel.
2

Ta bort de tre skruvarna som håller lästa bakljusaggregat i bilen. De tre skruvarna är inne i panelen. Ta dem med skruvmejseln.
3

Koppla ledningarna kontakten genom att släppa låstungan och dra monteringen bakljuset ur bilen. Leta lampan blinkers på monteringen. Blinkers är den nedersta lampan och sockeln på varje sida.
4

tag i hållaren och vrid den moturs för att lossa den. Ta bort den från enheten genom att dra den rakt bakåt.
5

Ta bort lampan från sockeln och ersätta den med en ny. Sätt i lampan och sockeln i svansen lätt montering och vrid det medurs tills kontakten låses in till församlingen.
6

Skjut bakljus församling tillbaka in i bilen och installera de tre skruvarna. Dra åt skruvarna med skruvmejseln. Anslut kabelnätet kontakten, vilket gör att de två halvorna låses ihop.
7

Montera lucka och installera skruvarna som håller den på plats. Dra åt skruvarna med skruvmejseln. Kontrollera ljuset blinkers för att kontrollera att den fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125729.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.