Hur man låser en moped

Mopeder brukar köras på bensin och ofta arbetar med en låg - powered motor . De är inte lika kraftfullt som en traditionell motorcykel , men de är mer ekonomiskt , mer kostnadseffektiv , och allmänt lättare att manövrera . Dessutom , kan mopeder ofta drivs av motorn eller trampade , vilket ger dig frihet att välja hur du vill resa och eliminera oron att få slut på bensin . Saker du behöver
Moped
Lock Review fast föremål
Garage
Visa fler instruktioner
1 p Om du rida din moped till jobbet eller skolan , ska du köpa en skiva lås för att säkra mopedens bromsar . Om du brukar låsa upp din moped hemma , överväga att använda en kedjelås .
2

Fäst skivan låset till den bakre bromsskivan eller främre bromsskiva på din moped . Detta låser din mopedens bromsar på plats , vilket gör det omöjligt för den som ska flyttas .
3

Wrap ett kedjelås runt hjulet på din moped och sedan runt ett fast föremål . Stäng låset , och behålla nyckeln till låset med dig hela tiden .
4

Håll din moped i garaget när du är hemma om möjligt . Medan din moped är i garaget , använd antingen en skiva lås eller ett kedjelås som en extra säkerhetsåtgärd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125656.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.