Hur du håller min bilstereo blir stulen

Även när du parkera din bil i ett område som inte är känt för att vara med hög risk för stöld, bör du ta alla lämpliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att din bil inte kan delas upp i . Det är viktigt att minska sannolikheten för poster blir stulen från din bil samt genom att ha på insidan av din bil ser så oattraktiva som möjligt för brottslingar. Detta betyder att du inte ska stoltsera en dyr stereo i områden och du ser till att din trygghet är fullt aktiverad. Saker du behöver
högtalare täcker
Fake plattan täcka
Security system
Visa fler instruktioner
1

förvandla din bil radion ner när du börjar närma det område där du planerar på parkering. Du vill inte dra uppmärksamheten till ditt ljudsystem till eventuella brottslingar i området som kan höra att du kan äga en dyr stereo.
2

Park i ett område som är väl upplyst med trafik och fotgängare ofta nära genom. Om parkering i ett parkeringsgarage se till att det finns en parkering skötare på tull och kameror pekade nära var du parkerar din bil.
3

Ta ut något av det inre av bilen som skulle kunna locka stöld, däribland Loose Change, CD-fodral eller matkassar. Placera dessa objekt i bakluckan på bilen.
4

Placera högtalare täcker över några dyra högtalare som kan vara synliga från utsidan. Överväga att placera en falsk skylt över din stereo huvudenhet så att det ser billigare då är det verkligen.
5

Se till att din bil har ett effektivt säkerhetssystem. Ett system som är högljudd och fäster uppmärksamheten på din bil om den är berört är det bäst att använda. Se till att alla dörrar är helt låsta och ta del av din omgivning innan du lämnar din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125618.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.