Hur Tina jag min frysta bildörrar?

Frysta bildörrar är en verklighet för nästan alla som har att parkera sina bilar utanför i kallare klimat. Att försöka ta bort isen inte bara från runt kanterna för att komma in i bilen, men också för att tina upp låset tillräckligt för att låsa din dörrar kan vara ett mödosamt arbete. Men med lite uppfinningsrikedom, kan du avmarkera hålla din dörr och lås i liten eller ingen tid. Öppna dörren


Det kan vara frestande att bara skrapa runt kanterna på dörren med en nyckel eller en isskrapa, men motstå frestelsen att göra så. Detta kommer troligen att resultera i sönder eller punktera gummitätningar runt dina dörrar. Om att förseglingen bryts, kan du mycket väl vara avisning era platser nästa dag. I stället trycker med händerna på dörren nära kanterna. Detta bör leda till din dörr för att trycka lite inåt och bryta isen kring kanten av dörren.
Avfrostning Lås

Även om det kan återigen vara frestande att chip bort på isen, gör det inte. Detta kan mycket lätt leda flisas färg eller ens en bruten nyckel och lås. Snarare värma nyckeln med en tändare eller tändsticka och helt enkelt låta det smälta igenom isen och in i låset. Detta kommer att tina lås tumlare och låter dig öppna din dörr.
P Om varken en match eller tändare finns tillgängliga, många företag gör en spray halkbekämpningsmedel som kan köpas i fickformat burkar. Följ bara anvisningarna på burken och du kommer att ha en upptinad dörrlås på nolltid.
Om el Handy
p Om du har tillgång till en eluttag och lite tid, den mildaste och säkraste sättet att tina din dörr och lås är att använda en hårtork. Även om detta kan verka dumt, det är verkligen inget bättre sätt att säkerställa att du kan få in i bilen efter en tung frost natt. Det kommer inte att repa lacken eller skada gummitätningar runt dörrarna. Om du väljer att använda en hårtork, men se till att använda den på hög värme med en låg hastighet. Det kan ta en stund att tina din dörr och lämnar en fön motor nynna bort vid höga hastigheter eller under en längre tid i förtid kan slitas ut motorn på hårtork.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125545.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.