Så här kontrollerar Fluid Power Steering i en Honda Odyssey

Om din Honda Odyssey gör buller eller är trög när du vrider på ratten, kan det vara lite på styrservoolja. Kontroll av styrservovätskans nivå i Odysséen görs från under huven på bilen. Honda utformade Odyssey är reservoar servostyrning för att vara lätt att läsa från utsidan utan att behöva ta bort locket om vätskan läggs. Om du behöver lägga till vätska servostyrning, se till att du bara använder vätska servostyrning rekommenderas för din bil. Saker du behöver
ren trasa
Servostyrningsvätska
Visa fler instruktioner
Kontrollera vätskenivån
1

Öppna huven på din Honda Odyssey. Leta rätt reservoar steering fluid till höger (eller passagerarsidan) inner fender väl.
2

Torka bort fett och smuts från utsidan av behållaren med en ren trasa. Lokalisera de två nivåmarkeringarna, höga och låga, på utsidan av behållaren.
3

Kontrollera vätskenivån i behållaren genom att jämföra nivån med märkena på behållaren. Om vätskan är nere på den låga märket eller under den, måste du lägga vätska i reservoaren.
Lägga Fluid
4

Ta bort locket från behållaren och ställ det åt sidan. Tillsätt vätska till behållaren tills vätskenivån är i mitten mellan de två nivåmarkeringarna.
5

Torka bort vätska som kan ha spillts vid påfyllning med en ren trasa. Styrservoolja kan skada lackerade ytor och bör inte lämnas sitter på någon del av bilen.
6

tillbaka locket, se till att det snäpper ordentligt på servostyrning reservoaren.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125543.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.