Vad man ska använda för Injector Rengöring

Om din bil har en igensatt katalysator eller någon annan typ av problem som kastar bort din luft till bränsleblandningen, kunde bränsleinsprutarna att få mer bränsle än de kan hantera, vilket kommer att täppa dem upp. Om dina spridare är tilltäppta, kan din bil spotta eller tvekar när du trycker på gaspedalen. I extrema fall kan det inte stanna oväntat. Du kan rengöra spridarna i ditt hem garage, men se till att få hjälp från en erfaren mekaniker att diagnostisera orsaken till problemet för att hålla det från att hända igen. I Tank Insprutare Cleaner

Det enklaste sättet att rengöra spridare är att helt enkelt använda en "in tank"-lösning som blandas med din gas. Eftersom bränslet förbränns är rengöringsmedlet brann också och hjälper till att bränna ut kol och andra mineraler som kan täppa till bränslespridare. En annan positiv aspekt av denna typ av bränsleinsprutning rengöring är det faktum att vem som helst kan göra det. Bara vänta tills du bilen körs på halv tank, sedan dumpa lösningen i tanken. Fyll tanken resten av vägen med gas och sedan köra som vanligt. När du kör, kommer lösningen att bränna kol ur spridarna. Detta fungerar bäst för injektionsmissbrukare som inte är alltför dåligt igensatt.
Trycksatta system

Du kan också hyra trycksatta bränslesystem städmaskiner som hakar in i bilens bränslesystem och cirkulera renare hela bränsleledningarna. Detta är en mycket grundlig rengöring typ och kan vara ganska effektiv vid rengöring av injektorer som inte kan rengöras med i tanken metoden. Processen består av luravlyftning bränsleledningar, ansluta maskinen till bränsleledningar, fylla maskinen med lösningsmedel och sedan satt på maskinen för en angiven tidsperiod. Systemet är en sluten slinga, så när du är klar, helt enkelt allt det smutsiga lösningsmedlet får deponeras tillbaka in i maskinen. Du kan sedan koppla bränsleledningar tillbaka upp och kör som vanligt.
Shop Assisted

Den sista metoden för rengöring bränsleinjektorer är att ta bilen till en prestation butik och be dem att rensa ut alla spridarna. Butiken kommer troligen använda ett trycksatt rengöringssystem, men kommer också att ta bort varje injektor och använda en liten hål borr för att rengöra tips ut och försäkrar att det inte finns några träskor. Denna metod är ganska effektiv, men ändå den dyraste av alla de injektor rengöringsmetoder. Det bästa sättet att plocka en butik är genom remiss eller specialisering, så om du vet någon som hade en bra upplevelse med att få sina injektorer rengöras fråga dem vad butiken de använde eller välja en butik som specialiserat sig på just din biltyp.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125494.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.