Hur man tar bort en Range Rover Lug

Att äga ett fordon överensstämmer med periodiskt underhåll och vård om du vill att din bil att fortsätta att köra på en optimal prestandanivå. Äga en Range Rover kan innehålla lite mer underhåll än med en genomsnittlig personbil på grund av dess terrängegenskaper. Byte av däck på en Range Rover är en grundläggande underhåll process, och att byta däck måste du först veta hur man tar bort klackarna. Lug borttagning på en Range Rover kan vara lite svårare och kräver en stor mängd vridmoment på grund av bilens storlek. Saker du behöver
rörtång
Jack
Visa fler instruktioner
1

Använd rörtång som medföljde Range Rover för att lossa klackarna. Placera den på klacken skruven med handtaget pekande bort från dig. Detta kommer att ge dig större vridmoment när du drar.
2

Dra handtaget mot dig, vända klacken motsols. Detta kommer att kräva stor kraft. Lossa klacken bulten bara något. Upprepa med de andra hjulbultar.
3

Jack bilen tills däcket är minst två eller tre inches från marken. Använd en låsning jack eller jack står för extra säkerhet.
4

Byt rörtång på hjulbultarna och fortsätter att vända motsols tills du kan lossa dem för hand. Ta klackarna för hand resten av vägen, och ta av däcket för att ändra eller utföra annat underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125478.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.