Förhindra att My Car Windows Från Dimbildning upp hela tiden

När vatten kondenserar på en glasbit, glas dimma upp. Du kanske inte har något emot detta på fönstren i ditt hem, men i bilen, är en dimmig vindruta både irriterande och osäkra. När varm luft vidrör ena sidan av fönstret och kall luft vidrör den andra, är resultatet dimma. Torken luften, desto mindre kondens. När det är kallt ute, är det också torrt, varför ingen dimma på fönstren - tills du slår på värmaren eller börja andas inne i bilen. Nu har du lagt till både värme och fukt (fukt) och windows börjar imma igen. Eller kanske det är varmt och fuktigt ute och du kör den torra luftkonditioneringen inne: dimma. Du kan undvika dessa scenarier genom att veta några knep. Instruktioner
1

Kolla efter källor till fukt inuti bilen. Leta efter våta golvmattor, snö på passagerarnas skor, svett och andning.
2

Eliminera fukt genom att knäcka ett fönster något eller ställa in ventilerna på "färska" kontra "cirkulera", så att Fukten leds utanför bilen istället för blåst runt inuti. Om fukten är svår, slår fläkten på hög och öppna ett fönster något Addera 3

Varm fönstren. Om luften utanför är kallt och blött - t.ex. under en regnstorm - värmer fönstren något kommer att minska dimman eftersom de inte kommer att ha påverkats av det fuktiga vädret. Vrid värmaren ventiler så de blåser direkt på fönstren.
4

Kör dina vindrutetorkare om dimman ligger på utsidan av vindrutan. Om luftkonditionering körs inne i bilen och utomhustemperaturen är varmt och fuktigt, kommer vatten kondenseras på utsidan av dina fönster.
5

Slå på både luftkonditionering och värme. Varm luft kommer att cirkulera, men luftkonditioneringen kommer att hålla luften torr, minskar kondens och dimma.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125450.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.