Så här ändrar Bakljus Turn Signal på en Dodge Truck

Korrekt drift av din lastbil bakljus är viktigt - baklyktor låt drivkrafterna bakom du vet när du vänder och stoppa, och även att du är framför dem after dark. Lökarna nås från baksidan av bakljuset huset och kan tas bort med en enda skruvmejsel från flaket. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna bakluckan och lokalisera skruvarna som passerar genom plåten och i svansen lätt montering. Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan.
2

tag bakljuset på vardera sidan och dra den rakt ut ur hålet i kroppen. Var noga med att inte vrida eller vända bakljuset eller linjeringsöppningarna kan bli skadad eller trasig.
3

Leta lampan uttaget på baksidan av huset och vrid det moturs. Dra ut ur höljet. Dra glödlampan rakt ut ur sockeln och ersätta den med en ny lampa. Sätt uttaget tillbaka in i huset och vrid medurs för att låsa den på plats.
4

Skjut bakljus församling tillbaka in i lastbilen, var noga med att skjuta den rakt i. Sätt i de två skruvarna genom hålen i plåten och dra åt dem med en skruvmejsel.
5

Stäng bakluckan och aktivera belysningen. Kontrollera att belysningen fungerar som de ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125411.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.