Hur ofta ska du betjäning av bil AC?

Luftkonditionering i bilar kan göra körningen på sommaren mycket bekvämt, särskilt för dem i varmare klimat. Luftkonditionering enheter hjälpa till att begränsa fukt i luften och hjälpa till att kyla fordonets interiör. Liksom de flesta automatiska system bör luftkonditionering servas regelbundet. Regelbundet underhåll

auto AC ska inte behöva arbetat på mer än en gång vart fjärde år för en ny bil. För äldre bilar, kan den automatiska AC behöver underhåll en gång per år. Det är bättre att ha underhåll eller kontroller göras oftare på AC-systemet snarare än att vänta på att det ska finnas ett problem. Det finns en hel del komponenter i fordonsindustrin luftkonditioneringssystem som bör kontrolleras regelbundet, t.ex. kompressor lagren, kylbatterier och de olika ventiler.
Läckande Auto AC
< p> En läcka i auto AC-system är ett allvarligt problem. Några av de kemikalier som används i fordonet kan vara giftiga, så alla läckor skall åtgärdas omedelbart av en utbildad professionell. Det är inte en bra idé att försöka använda en låg kostnad läcka-reparation produkt i luftkonditioneringssystemet eftersom det kan interagera med kemikalier eller blåsa tillbaka genom luftkonditioneringssystemet.

unken lukt

Mögel eller mögel kan bygga upp i ett fordons AC-system. Den mögel och mögel är vanligare i luftkanalerna i bilen eller på kylslingorna. Den mögel eller mögel kan orsaka att fordonet luktar illa och kan orsaka hälsoproblem som de släpper sporer i kabinen. Om fordonet avger en dålig lukt när klimatanläggningen är påslagen, söker en reparation specialist snarast möjligt.
Långsam eller inte Kylning Bil


Om AC i bilen är långsam att kyla bilen, kan det finnas ett allvarligt problem med luftkonditioneringssystemet i bilen. Detta kan vara ett resultat av ett stort antal villkor, som alla en professionell kan diagnostisera och reparera. Den vanligaste orsaken till att detta kan inträffa är att AC kondensorn inte fungerar korrekt eller effektivt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125327.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.