Hur får Replacement Toyota Keys

Mest nyare Toyota fordon kommer med två nycklar - en dörr nyckel (även känd som en "regional nyckel" eller "betjänt nyckel") och en fjärr nyckel. Om en eller båda av dessa nycklar försvinner, kontakta en Toyota-återförsäljare så en ersättare kan utfärdas. Återförsäljaravtalet kan programmera alla koder som behövs för att tangenterna ska fungera. Toyota vill skydda ägarna av sina fordon, så innan någon ersättning nycklar görs, måste du visa bevis på ägande. Processen är måttligt lätt, men kräver vissa avgifter. Saker du behöver
Fordonsidentitet (VIN)
Bruksanvisning
Bil titel
Körkort
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
Ersätt en regional /betjänt nyckel utan en fjärrkontroll.
1

Besök din lokala Toyota-återförsäljare. Förse återförsäljaren med ditt VIN-nummer och körkort.
2

Etablera bevis på ägande. Förse återförsäljaren med försäkringsbevis eller titeln på fordonet. Addera 3

betala en serviceavgift. Som av 2009, en grundläggande Toyota ersättare nyckel kostar mellan $ 15 och $ 25, beroende på märke, modell och år för fordonet.
Ersätta ett stöldskydd nyckel med fjärrkontroll
4 < p> Bogsera bilen till din lokala Toyota-återförsäljare. Förse återförsäljaren med ditt chassinummer och bevis på ägande. I de flesta fall kan återförsäljaren ersätta och programmera nyckeln och fjärrkontrollen inom ett besök. Många återförsäljare behålla nyckelpersoner och fjärr ersättare på plats, måste eliminerar behovet av att beställa nya nycklar.
5

återförsäljare programmerar en ny kod i den nya fjärrkontrollen. Programmeringen kräver att fordonet är på plats, så detta steg är 100 procent krävs. Dealern kommer att slutföra processen, synching den nya fjärrkontrollen till blixten i huvuddatorn i ditt fordon.
6

Betala tjänsten och avgifter programmering. En serviceavgift är skyldig att ersätta nyckeln dörren. En extra programmering avgift krävs också att synkronisera chipet inuti fjärrkontrollen till ditt fordon. Som av 2009, kan serviceavgiften variera från $ 60 till $ 80 och programmeringen avgiften kan variera från $ 100 till flera hundra dollar beroende på märke, modell och år för fordonet och typ av fjärrkontroll.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125256.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.