Hur man tar bort ett fönster handtag på en Chevy Express

Det finns några tillfällen då du kan behöva ta isär din dörr för att göra en del arbete: byte av glas, byta ett fönster regulator eller ens fastställa ett dörrhandtag. Det första steget för att komma in genom dörren är att ta bort fönstret handtaget, och om du inte vet hur den är ansluten, kan avlägsna det vara lite utmanande. Lyckligtvis, om du har de rätta verktygen, kan du ta bort ett fönster handtag på bara några minuter. Saker du behöver
Fönstervev borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren och hålla fönster veven med ena handen samtidigt som du trycker tillbaka dörrpanelen med andra. Undersök basen av fönstret veven, letar efter en c-formade slip. Detta är vad du måste ta bort för att få fönstret hantera off. Räkna ut vilket sätt klippet är orienterad, och om du kan se flikarna i klippen böjer ut, det är den riktning som du vill infoga verktyget.
2

Skjut fönstret vev borttagningsverktyg i springan mellan fönstret handtaget och luckan. Verktyget kommer att pressa kanterna på klippet av från runt veven montering. Du kan behöva vicka här verktyget in och ut ur gapet tills klippet kommer gratis. Det är som en fjäder, så det kan komma att skjuta ut från luckan. Håll borta från den motsatta änden av handtaget när du använder verktyget.
3

Dra handtaget bort från dörren och plocka upp klippet från varhelst det lanserades till. Där om en plats på baksidan av fönstret handtaget. Skjut klämman i spåret. Detta sätt, när du går att installera om handtaget, behöver du bara trycka på handtaget på regulatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125246.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.