Hur tryckluften Fuel Rail i en CNG Crown Victoria

En Ford Crown Victoria som har konverterats för att köras på komprimerad naturgas (CNG) presenterar några unika pussel till genomsnittlig ägare försöker utföra sitt eget underhåll. Även om det fortfarande fungerar och har komponenter i en genomsnittlig bil, kräver CNG-system som du lär dig att göra vissa saker annorlunda. Om du vill utföra en annan uppgift som kräver att du kopplar bränsleinloppsröret, måste du veta hur man tryckavlasta bränsleinloppsröret att utföra arbetet på ett säkert sätt. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Hylsnyckelsats
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en nivå yta. Palla upp den bakre delen av bilen och stödja den med pallbockar. Arbeta aldrig under en bil som är på en domkraft bara - bilen uttag kan kollapsa eller välta lätt
2

Lokalisera flottörhuset /regulator på bränsle järnväg.. Det är på förarsidan av bilen. Bränslet järnväg löper längs toppen av böjda läppen av ramen, och flottörhuset /regulatorn är placerad bak däcket.
3

Stäng av bränsletillförseln till bränsleinloppsröret . Direkt bakom flottörhuset /regulator (mot tanken) kommer du att se en röd manuell avstängning spak eller ratt. Vrid spaken så det är vinkelrätt mot skenan eller vrid medurs tills det tar stopp vrida stänga bränsletillförseln av.
4

Vrid locket i botten av skålen moturs med en insexnyckel tills du luktar komprimerad naturgas ventilering genom. Låt gas vent i några minuter för att trycklöst.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125240.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.