Återställa en VIN-nummer med syra

VIN numret är serienumret på en bil som ger myndigheterna information om bilen och dess ägare . Leta upp ett VIN-nummer kan berätta vem en bils nuvarande ägare är samt information om eventuella tidigare ägare eller om bilen har registrerats i andra delar av landet . Om bilens VIN-nummer har fördunklat det finns några åtgärder du kan vidta för att återställa det . Saker du behöver
Sandpapper
Saltsyra
Bomullsswabs
Glas skål eller burk
Mask
Visa fler instruktioner
1

Leta VIN plattan . Det kan vanligtvis hittas på förarsidan av instrumentbrädan . Det är en liten svart ruta i det nedre vänstra hörnet av instrumentpanelen .
2

Sandpapper bort eventuell rost eller märken verktyg som skymmer siffrorna på VIN plattan . Håll slipning tills all rost eller verktyg märken är inte längre synliga .
3

Sätt på dig masken och häll saltsyra i ett glas skål tills skålen är ca 1/4 full . Tillsätt 1 kopp vatten till saltsyra .
4

Doppa en bomullspinne i skålen med syra och vatten . Gnid den våta pinnen längs VIN plattan . Som du gnuggar kvarvarande rost eller märken verktyg kommer sakta tas bort så att du kan se det VIN-nummer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125218.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.