Hur man programmera fjärrkontrollen för en Ford Car Lock

Att tillsätta Keyless inresa fjärrkontroller till fordonsindustrin, har nyckelbrickan blivit en populär och vanlig tillbehör till de flesta nya bilar. Att låta bilen låses att sätta på avstånd, kan det underlätta för den nyckel-mindre inträde fjärrkontrollen inte förnekas. Som med alla små elektroniska produkter, är det ibland nödvändigt att byta ut den avlägsna på grund av slitna knappar, döda batterier eller om det var just förlorat. Programmering av fjärrkontrollen är enkel och snabb att göra. Saker du behöver Flighter Key-less fjärrkontroller för Ford fordon
Fordon tändningsnyckeln
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsidan sits och tryck på låsa upp knappen på förardörren att låsa alla dörrar till Ford bilen.
2

Placera tändningsnyckeln i tändningen.
3

Vrid tändningen nyckel från "Off" till "On" läge åtta gånger i snabb följd utan att starta bilen. På den åttonde sväng till "On" läge bilens dörrlås ska cykla en gång. Lämna nyckeln i "On" läge.
4

Ta varje fjärrkontroll för bilen och tryck antingen låsa eller låsa upp en gång på knappen. När den trycks, lås i fordonet bör cykeln. Upprepa denna procedur för varje ny nyckel-mindre inträde fjärrkontroll.
5

Vrid tändningen till läge "Av" när varje fjärrkontroll har programmerats och kontrollera att varje fjärrkontroll driver bilen låses. Om alla brickor är godkända av nyckel-mindre mottagare och dörrlås reagerar när fob används, är processen klar. Om någon av de berlocker inte fungerar, måste processen upprepas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125156.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.