Hur man sätter på en spole Boot Plug

Coil boot pluggar blir standard i nyare fordon, som ersätter den gamla spolen och tändstiftet ledarsystem. Med en spole uppstart, eller coil-vid uppstart plugg har varje tändstift sin egen tändspole, snarare än en serie av spolar som är alla matas genom en kabel och dispergeras därefter genom en fördelarlocket. Så länge som din bil är redan frälsta, eller kom med ett system som använder dessa typer av pluggar, är processen att sätta på en spole boot plugg lätt. Saker du behöver
dielektriskt fett Coil-on boot pluggar
Visa fler instruktioner
1

bort spolen-on boot kontakter från sina förpackningar. Se till att du har rätt typ av pluggar för ditt märke och modell av bil, dessa är inte "one-size-fits-all" produkter. Undersök varje boot plugg att se till att den yttre isolerande gummit är i gott skick. Om du är nöjd att spolen boot pluggar är i god form, fortsätt till nästa steg. Om, av någon anledning, du tvivlar integritet gummi isolering, tillbaka pluggarna till butiken du köpte dem från och få en annan uppsättning. Den minsta fel kan leda propparna att misslyckas.
2

lätt coat kontakten till spolen pack med dielektriskt fett. Den spolpaketet är den rörformade änden av boot pluggen som sedan kommer att sättas in i den mottagande startreläet. Till skillnad från tändstiftet anslutning, är detta samband inte inuti en känga, men mässing för anslutningen syns tydligt utanför bagageutrymmet.
3

Anslut spolens kontakter änden i en av den mottagande öppningar på din starter modulen. Din modul kommer att ha lika många öppningar som ditt fordon har tändstift. Det spelar ingen roll vilken boot klacken är ansluten till som tändföljd är automatiserad.
4

Ta boot slutet av gummi och skjut den över änden av tändstiftet tills du känner att det klickar på plats. Din spole boot kontakten är nu. Fortsätt att ansluta förblir tändstiften till deras individuella coil-on boot pluggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125142.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.