Hur man fixar ett 3-tons hydraulisk domkraft

Golv domkrafter lyfta föremål genom hydrauliskt tryck som genereras genom att tvinga vätska från ett område till ett annat område. I allmänhet är dessa områden är cylindrar, och en cylinder är större än den andra. Den stora cylindern är reservoaren och den lilla cylindern är en tryckkammare som kommer att generera lyftkraft. Reparera en domkraft är enkel och kräver endast minimala verktyg. Saker du behöver
Shop trasa
platt skruvmejsel
liten tratt
Hydraulolja
Visa fler instruktioner
1

Torka av cylinder ordet jack. Allt skräp som kan falla in i kammaren kan orsaka stopp och resultat i domkraft fungera dåligt. Använd butiken trasa för att torka av cylindern.
2

Ta bort pluggen genom att föra in en platt skruvmejsel under pluggen och bända upp det från plats. De flesta av de pluggar kommer vara av gummi, och kommer att vara placerad på toppen av cylindern. De är vanligtvis cirkulära och ca 1/2 tum i diameter.
3

Fyll kammaren med hydraulvätska. Beroende på märke och modell av domkraft, kan någon hålla upp till en halvliter vätska. Använd tratten för att styra vätska in i cylindern. Ett substitut för hydraulolja är 5W-30 motorolja. Hydraulolja skulle vara bäst, men olja kan användas tillfälligt.
4

tillbaka pluggen och rengör överflödig vätska från golvet jack. Testa uttaget genom att pumpa lyftarmen flera gånger och släpper armen. Försök inte använda uttaget utan att testa den först. Upprepa processen vid behov. En ny cylinder kan köpas online om golvet jack inte fungerar ordentligt (Se Resurser för länk till hemsida). Flera återförsäljare som Sears, Harbor Freight, och Craftsman erbjuda reservdelar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125076.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.