Isuzu Stötfångare Replacement

Ändra ut stötfångaren på din Isuzu är inte mycket tidskrävande att göra. Den enda fråga hittar du med att ta bort stötfångaren är storleken på stötfångaren. Du kan behöva hjälp, eftersom stötfångaren är lång och kan vara tung när du har en fri hand för att hålla den på plats medan du skruva isär den från ramen. Den största tidsbesparing i detta projekt är att grundligt inspektera arbetet framför dig innan du tar bort några komponenter från din bil. Inspektera Isuzu

Inspektera stötfångaren av Isuzu. Det bör vara fyra till åtta bultar som håller stötfångaren på plats. Du kommer att behöva för att inspektera där stötfångaren är monterad och vilken storlek uttag du behöver. Se om det finns några trådar som löper genom stötfångaren såsom ledningar för dimljus. Dessa ledningar kommer att behöva isoleras. Du vill inte ha någon inblandning när du tar bort stötfångaren.
Demontering av stötfångare

Se alla tillbehör avlägsnas innan unbolting den bumper.Remove några kroppsdelar som överlappar stötfångare eller fäst till stötfångaren. Du kan behöva skruva isär en spoiler eller någon komponent som kommer att göra det svårare att få till stötfångaren. Demontera stötfångaren genom att ta bort skruvarna med hylsnyckel, håller stötfångaren på plats med din lediga hand. Du kanske vill att lossa alla skruvar och släppa den ena sidan till marken om möjligt. Glöm inte att spara bultarna, eftersom du kan behöva dem för den nya stötfångaren.
Installera bildekaler


Matcha den nya stötfångaren fram till där den gamla kom ut. Du kommer att behöva se till att stötfångaren kommer att matcha upp med bultmönster den gamla stötfångaren. Du kan behöva hjälp, eftersom du kommer att ha någon att hålla stötfångaren när du bulta fast den på plats. Se till när du installerar den nya stötfångaren att brickorna på bultarna är i samma position som de var på den gamla stötfångaren. Var noga med att bifoga dina dimljus om tillämpligt. När stötfångaren är på plats du kan få det målas för att matcha färgen ordningen på Isuzu om den inte redan är målade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125054.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.