Lägga till kylvätska till en Ford Freestar

Ford Freestar minibuss var utformad för att rymma familjer, med funktioner som inbyggd behållare för barnleksaker. Den minivan motor och drivlina var en av de mest kraftfulla bland minibussar. Även om Freestar avbröts i 2006, många är fortfarande på väg. Underhålla kylvätska lösningen kommer att hjälpa till att hålla dessa Freestars friktionsfritt och inte överhettas. Saker du behöver
Motor Funnel kylvätska
(tillval)
Visa fler instruktioner
1

Observera kylvätska mätare på din Ford Freestar minivan s in-dash display . Mätaren har pilen peka mot mätaren röda zonen när kylmediet är låg. På vissa FREESTAR modeller, kan en varningssymbol börjar också blinka.
2

Öppna huven på Freestar. Prop upp huven med hjälp av den inbyggda metallaxeln på höger sida av huven.
3

Öppna kylmedelskammaren. Den kylkammaren är plastbehållaren fann intill motorn. Skruva av plastlock. Var försiktig när du skruva och bara öppna det när motorn är kall, så höga motortemperaturer kan resultera i skållning ånga eller vätska som kommer från kylmedelskammaren.
4

Lägg kylvätska. Häll standard motorkylmedel in i kammaren. Observera nivåer kylvätska genom något transparent kammare sidor. Sluta hälla när nivån närmar den markerade linjen på den sida av kylmedelskammaren.
5

tillbaka locket kylmedelkammaren och stäng motorrummet huva.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124956.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.