Hur Refill transmissionen i en BMW 318

Överföring i en BMW 318, som alla fordons-transmissioner, måste underhållas. Den första prioriteringen för förarna är att se till att det finns tillräckligt med vätska. För lite vätska kan orsaka överföring till "slip" eller tvekar inför att hitta rätt växel. För mycket vätska kommer att leda till "skumning" och en förlust av vätska. Korrekt fylla överföringen av en BMW 318 kommer att innebära en bättre körupplevelse och en mer långvarig överföring. Saker du behöver
Clean Cloth tratt
eller pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

Drive BMW 318 i minst 20 minuter. Den mest exakta mätningen av transmissionsolja nivå kan uppnås endast när vätskan är varm. På en plan yta
2

Park.
3

Applicera handen broms (nödbroms).
4

Applicera bromspedalen och flytta växelväljaren genom varje växel. Motorn ska vara igång för denna körning genom växlarna.
5

Kontrollera nivån transmissionsolja på mätstickan sitter under huven, nära vänster framskärm. Först torka av vätskan från indikatorn, byt mätstickan och dra ut den igen för att läsa nivån. Det finns två linjer som anger "låg" och "full" mätningar.
6

Tillsätt vätska till överföring via oljestickan öppningen med hjälp av en tratt. Applicera vätskan långsamt med återkommande kontroller för att undvika överfyllning.
7

sluta fylla transmissionen när indikatorn visar flytande vid eller nära (men högst) den "fulla" linje.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124943.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.