Skaffa en ersätter VIN tagg för en Auto

Det är sällan lätt att göra med någon myndighet, men ibland är det nödvändigt. För att få en laglig ersättning VIN tagg för din bil, har du inget annat val än att ta itu med din lokala motorfordon avdelning. Du måste ta bilen in för en grundlig inspektion, i vissa stater Highway Patrol kontoret självt kommer att inspektera den. Saker du behöver
Registreringsbevis
Titel ("pink slip"), om tillgängligt
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
1

Samla relevant pappersarbete. Få kopior av din bilförsäkring information registreringen och, om möjligt, titeln ("pink slip"). Vissa stater kräver att du ger en tydlig prick går hela vägen tillbaka till den ursprungliga återförsäljarens inköp, andra stater kommer att hjälpa dig i din sökning. I båda fallen är det viktigt att du ger så mycket titel information du kan om ditt fordon.
2

Ring din lokala motorfordon avdelning (den myndighet i ditt land som utfärdar körkort) för att bekräfta att den hanterar utfärdar ersättning Vins.
3

Ta din bil och pappersarbete till ett kontor på din statens Highway Patrol, om inte detta beordras av din lokala DMV kontor.

4

Din bil kommer att inspekteras. Den kontrollant kommer att kontrollera uppgifter om förarens dörrposten samt VIN stämplat på motorblocket.
5 p Om inspektören är nöjd, kommer du att utfärdas ett tillfälligt VIN platta, kallad en "blå etikett." Vissa stater kommer omedelbart hänvisa dig till en statligt sanktionerad butik där din permanenta VIN tag kommer att göras och monteras. Andra stater kommer skicka VIN-taggen för dig.
6

När nya VIN-taggen kommer med posten, ta den till butiken noterade på dina papper, där det kommer att officiellt monteras på din bil. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124940.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.