Problem med 1988 års Ford Taurus

Den 1988 Ford Taurus var en populär medelstor sedan för medelinkomstländer familjer. Som med någon annan bil, har 1988 Ford Taurus haft olika problem som är både mekaniskt och elektriskt. Ford har utfärdat olika återkallelser på komponenter i denna bil. Hjul och Seats

I maj 1992 utfärdade Ford en återkallelse av låsmekanismen av Ford Taurus Kombi eftersom barn kan låsa in sig i foten-väl del av det tredje bakåtvänt säte bilen. Det fanns en risk för luft förlust eller hypertermi (i kalla miljöer) om ett barn låser in sig i den bakre delen av kombi. Ford föreslår att du byter ut självlåsande mekanism med en spärranordning som endast är nyckeln tillgänglig. Detta problem drabbade nästan 660.000 cars.In mars 1991 återkallade Ford strömkablarna sätesomkopplare eftersom det var dirigeras över sitsen dämpning. Detta orsakade att peta igenom och skada den person som sitter på sätet. Eller en elektrisk kortslutning kan uppstå och orsaka en brand i sätet. Denna gemensamma problem påverkade nästan 280.000 bilar. En mekaniker kommer att omdirigera ledningarna.
Bromsar och korgram

I augusti 1991 skickade Ford ut meddelande att de främre skivbromsar hade en hög sannolikhet av korrosion när de används i områden som hade en stor mängd kalciumklorid eller natriumklorid. Om bromsarna blir omfattande korrosionsskador, kunde de fraktur och dina pauser kommer att misslyckas. Ford rekommenderade att människor byter ut sina bromsar med full broms gjutjärn. Detta problem drabbade nästan 325.000 cars.In juni 1993, konstaterade Ford som bilar byggda i Mellanvästern och östkusten hade problem med kroppen fästen i de bakre hörnen på bilens hjälpramen. Denna delram stöder motorn och det kan lossna på grund av korrosion, vilket gör att sub-ramhörnen att släppa. Enligt Internetautodguide.com om båda hörnen av sub-frame droppar, kommer föraren att förlora greppet om styrningen och det blir en hög sannolikhet för en olycka och skada. Detta minns påverkas 1.610.000 bilar, och en mekaniker skulle behöva installera korrosionsbeständiga plåtarna för att förstärka kroppens fästen. Ford noterade ett liknande problem med monteringsplatta nötter i 1998.
Fjädring

År 1994 konstaterade Taurus att bågen svetsar i gungning fästet, vilket fäster stagen i Oxen, inte svetsad ordentligt. Delar av gungning fästet kunde slita ifrån strut. Om detta hände, föll bitarna på hjulet och punkterade det eller helt enkelt orsakat skador på hjulet. Detta påverkade omkring 98.000 bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124910.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.