Hur Arkiv kolvringar

Piston-tekniken bygger på förbättrad kolv prestanda inom motorer som använder förbränningsmotorer att producera hästkrafter och vridmoment. Dagens motorer presterar bättre än sina gamla motsvarigheter på grund av de förbättringar i design och material i cylindern väggarna i en motor gjord av metall. Målet med kolvringen är att minska friktion och metall-mot-metall-kontakt av kolvarna inom varje cylinder. Kolvringar olja också cylindern och ta bort överflödig vätska som ackumuleras inom varje cylinder. Nya material är vad som gör moderna kolvringar annorlunda än sina äldre, gjord av stål förfäder, men lämna varje ring för att passa förblir densamma. Lär dig att lämna kolvringar korrekt när din gamla motor behöver nya kolvringar för att eliminera olja och gas från att passera in i avgassystemet och inre delar där ingen extra olja och gas bör vara. Saker du behöver
Combustion motor
Kolvringar
Pistons
Sandpapper
Bladmått (er) från File
Vice
Visa fler instruktioner

1

Samla tre kolvringar per cylinder. Nya kolvringarna är konstruerade med extra material som måste filas bort på de två ändarna av varje ring. Den klyfta som finns kvar när kolvringen är installerad möjliggör korrekt förbränning inneslutning, oljeflöde och cylinderväggen rengöring när den är klar korrekt.
2

Inspektera kolv specifikationerna för din bil. Hitta rätt gap varje kolvring innan du börjar att anpassa och montera dina nya kolvringar. Med informationen om kolvringen gap kan du börja storlek och passar dina nya kolvringar inom cylinderväggarna för din motor.
3

Sätt en kolvring i cylindern blir det användas i. Det är viktigt att ha kolvringen jämnt in i cylindern så att den är i rätt läge för att kontrollera mellanrummet. En kolvring justeringsredskap fungerar bäst. Detta verktyg liknar en faktisk kolv som det pressar ner på den nya kolvringen och lägger det i rätt inriktning för att mäta gapet avståndet från ena sidan av gapet till den andra.
4

Mått gapet av den nya kolvringen när den är placerad i cylindern. Använd ett bladmått som kan stapla känselspröt tillsammans för att göra ett bladmått som är av rätt bredd. Ta del av bredden på spalten och sedan ta bort kolvringen för arkivering. Och
5

tag säkra en platt fil i en tabell vice så att filen pekar mot dig, och du kan gnugga insidan av varje kolvring gap för att öka gapet som är resultatet av kolvringen att pressas något innanför cylinderväggarna. Med den nuvarande mätningen av kolvring i cylindern väggen, kan du börja att veta att genom att lämna in ett visst belopp från varje sida av gapet kommer du att skapa en perfekt passande kolvring när den är installerad i cylindern efter arkivering.

6

Håll kolvringen med framkanten av ringarna pekade bort. Innan du börjar att lämna gapet på kolvringen, bör du förstå att ringen är belagda och med felaktig arkivering beläggningen kan nagga, vilket resulterar i lägre prestanda och tillförlitlighet. Alltid lämna små bitar med framkanten på ringen pekade bort från dig. Skjut gapet kolvringen på filen för att långsamt eliminera extra metall som håller ringen från korrekt montering.
7

Kontrollera gapet storleken på kolvringen efter ansökan genom att föra kolvringen tillbaka in i cylinder och rikta in den ordentligt. Mät gapet med hjälp av bladmått och fortsätta att fila bort små delar av ringen tills passformen är perfekt. Använd ett fint sandpapper för att avlägsna eventuella gradning som kan resultera från inlämnandet av luckorna kolvringen. Slutför en ring och flytta till nästa tills alla kolvringarna passar perfekt till din motor cylinderväggarna för att slutföra detta kolvringar projektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124750.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.