Hur du vet när du behöver nya bromsar

Det finns tecken på att din bil behöver nya bromsar. Bromsbelägg kan vara dyra att ersätta, men om du ignorerar varningssignaler om att det är dags för nya bromsar reparationer kan kosta dig betydligt mer pengar. Denna artikel kommer att beskriva hur man vet när du behöver nya bromsar. Instruktioner
1

när bromspedalen pulserar detta är det första tecknet på att du behöver nya bromsar. Anledningen till att bromsarna pulserar är att bromsbelägget är utslitet och har blivit skev på grund av värme. Du kan ibland ha bromsbelägg åter bearbetas när detta händer, och om detta inte är möjligt så måste du byta dina bromsbelägg.
2

Det andra steget är att kontrollera om din bromspedal tappar trycket när du trampar den. Detta är ett tecken på bromsvätska läcker. Du måste ha din bromsar kontrollera om problemet är med huvudcylindern, en rostig bromsslang, eller något annat problem. När du förlorar trycket i bromspedalen måste du ha det här problemet åtgärdas innan det blir allvarligare. Addera 3

Det tredje steget är att lyssna efter ett klickande ljud när du bryter , är detta ett tecken på att du behöver nya bromsbelägg. Fabriken som installerat dina bromsarna har lagt i en anordning för att stoppa bromsbeläggen från skrammel, och när bromsbeläggen börjar skramla detta är ett tecken på att det finns ett problem med bromsarna.
4

Det sista steget är att lyssna efter dina bromsar göra ett gnisslande ljud, är detta ett tecken på att dina bromsar behöver bytas. Bromsarna är utformade för att göra ett gnisslande ljud som föraren kommer att höra när bromsarna inte längre är i funktionsdugligt skick. När du hör detta gnisslande ljud måste du ha dina bromsar ut omedelbart. Om du väntar att få höra ett gnisslande ljud från bromsarna, kan du allvarligt skada broms rotorer på din bil, om du skadar dessa rotorer det kan kosta dig mycket mer pengar än om du bytte bromsbeläggen vid första tecken på en gnissel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124727.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.