Hur Byt Scion xB Vindrutetorkare

Vindrutetorkarna på din Scion xB, som alla andra fordon, bör bytas ut regelbundet. Hur ofta du behöver byta dem beror mest på var du bor, eftersom gummit på torkarbladen tenderar att slitas ut snabbt när de konsekvent utsätts för delar av vädret. I grund och botten, ju mer du har att använda dem, desto snabbare kommer de att slitas ut. Dessutom, om du bor i ett område som har kallare vintertemperaturer, måste du ersätta din vindrutetorkare på grund av överdriven sprickbildning. Det är viktigt att din säkerhet, liksom andras säkerhet på vägen, att du byter din vindrutetorkarna vid behov. Saker du behöver
Vindrutetorkare Blade replacementsSmall platthuvade tång screwdriverNeedle näsa (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Köp din Vindrutetorkare skär byte av sågblad. Det finns tre vindrutetorkare: den främre förarsidan, passagerarsidan, och bakrutan. Beställ och installera rätt torkarblad till var och en eftersom de är var och en annan storlek.
2

Lyft torkararmarna till upprätt låsläge. Addera 3

Ta församlingen torkarbladet från torkararmen. Det ska glida av, men du kan använda skruvmejseln som en pry genom att halka i slutet av skruvmejsel i undersidan, där bladet montering och armen ansluta.
4

Ta bort gummi insatsen från torkarblad montering. Eftersom det är i ett spår, skjut gummit sätter ut. Använd spetstång för att hjälpa dig dra gummiinsatsen över vakten.
5

Ta motbrickorna från gummiinlägg. Det finns en på varje sida, och de bör lossna.
6

Fäst fästplattorna till nya gummiinsats på motsatt sätt av hur du tog bort dem från den gamla insatsen. Se till att du installerar den främre fästplattan på framsidan och baksidan en på baksidan.
7

Installera den nya gummiinsats in torkarbladet församling. Den långa delen måste möta torkararmen. Se till att du skjuter gummiinlägg i spåren korrekt.
8

Skjut på torkarbladet monteringen tillbaka på torkararmen. Se till att alla säkerhetskrav klipp är engagerade genom att trycka bladet så långt det går.
9

tillbaka torkararmarna till rätt läge på vindrutan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124663.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.