Hur man byter en BMW 745i Headlight Bulb

BMW 745i använder en speciell xenonteknik gasfyllda glödlampan som ger ett starkare, mer intensiv stråle av ljus för ökad synlighet när du kör på natten. Ju högre kvalitet teknik drar upp till 0,9 strömmen från BMW batteri som läggs till i intensitet glödlampan samt effektiviteten. BMW 745i använder en enkel plug in system som tillåter dig att ta bort och ersätta glödlampan lätt inom bara några minuter. Saker du behöver
ren, torr trasa
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka glödlampan behöver bytas på din BMW 745i och lokalisera svarta plastskyddet på baksidan av strålkastaren. Locket kommer att vara på insidan av motorrummet, precis bakom strålkastaren.
2

loss plastkåpan på baksidan av strålkastaren genom att försiktigt trycka nedåt på toppen för att frigöra flikarna som låser den på plats och flytta tillbaka locket. När plastskyddet är löst från toppositionerna, dra upp att haka av luckan från de nedre spåren och ställ locket ur vägen.
3

Leta pluggen på baksidan av strålkastaren och dra kontakten rakt ut. Tryck glödlampan i kontakten och vrid den tills du känner att det släpper, och sedan bort glödlampan ur proppen.
4

hantera den nya glödlampan genom att hålla glaset med en ren torr trasa och sätter den nya lampan i pluggen. Tryck in glödlampan i kontakten och vrid tills den låser sig på plats.
5

Sätt i kontakten igen i strålkastaren, och sedan lägga plastlocket över baksidan av strålkastaren genom att sätta ned kanten av locket i spåren och sedan trycka ned och flytta luckan framåt tills de bästa stiften fånga skåror ovanför luckan.
6

Testa den nya glödlampan på din BMW 745i genom att vrida strålkastaren slå på och som bekräftar att ljuset fungerar. När du är nöjd att det fungerar korrekt, stäng av strålkastare avstängning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124619.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.