Hur till Ändra kod dörrlås på en Lincoln Navigator

Mest nyare Lincoln Navigators har en all-weather knappsats under förarsidan yttre dörrhandtag som kan användas för att låsa upp dörrarna utan nyckel. Det kan bara finnas två giltiga koder för knappsatsen: en är fabriken koden, som inte kan ändras, och den andra är en personlig kod, som kan ändras när som helst. Dessa instruktioner visar hur du ställa in eller ändra personlig kod. Instruktioner
1

Se till att du vet den från fabrik programmerad kod dörrlås. Kontrollera den ursprungliga dokumentationen som följde med fordonet eller titta på den högra gasfjäder arm på den bakre luckan luckan. På båda ställena, bör du se små vita etiketter med samma femsiffriga fabriken tryckt på dem.
2

Ange fabriken programmerade femsiffrig kod på utsidan knappsatsen.

Billiga 3

Tryck på "1-2"-knappen på knappsatsen inom fem sekunder in i sista siffran i fabriken programmerad kod. Detta initierar code-inställningsläget för personlig kod.
4

Ange önskad femsiffrig kod nummer. Se till att du träffar varje knapp i minst fem sekunder för att slå en innan det, annars koden-inställningsläget automatiskt avbryta.
5

titta och lyssna för dörrlås för att låsa och sedan låsa in snabbt följd efter att du har angett den sista siffran i din personliga kod. Detta är en signal om att den nya koden accepteras.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124613.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.