Lägga kylarvätska till en VW Rabbit

Att veta hur du lägger kylarvätska till din VW Rabbit kan inte bara spara pengar i avgifter bil underhåll men också kan ge dig de kunskaper som krävs för att hålla en överhettning motorn svalna tills du kan besöka en bensinstation. Lägga kylvätska till en VW Rabbit är en enkel process som alla kan åstadkomma. Saker du behöver
Duckhams Antifreeze & Summer Kylvätska blandat med 50 procent destillerat vatten
Visa fler instruktioner
1

Släpp huven för att komma åt motorrummet. Kontrollera att huven är ordentligt stöd av sin arm.
2

Leta kylmediet påfyllningsporten, i övre vänstra delen av motorrummet. Bestäm om du behöver lägga till kylvätska genom att titta på kylvätskan fylla behållaren. Denna behållare är genomskinliga och har linjer som markerar aktuell kylvätskenivån, och minsta och maxgränslinjerna.
3

Öppna din behållare av kylvätska och placera den ovanför kylmediet påfyllningsporten. Lining påfyllningsporten och hällpip av kylvätska behållaren upp så nära som möjligt, börja hälla kylarvätska i påfyllningsporten.
4

Häll i kylvätska tills den når botten av kylvätskan fylla porten. Ta del av fyllningen nivå genom att titta in i påfyllningsporten, överdosera inte. VW Rabbit är försedd med en tätning kylvätska slinga och som sådan borde inte behöva regelbundna kylvätska påfyllnad. Om du upptäcker att du förlorar kylvätska regelbundet, kan det vara ett tecken på läckage från kylaren eller slangar.
5

tillbaka locken på kylvätska behållaren och kylvätska påfyllningsöppningen, och stänga huven.

6

Slå på bilens motor för fem till tio minuter för att tillåta kylmediet att arbeta sig igenom VW Rabbit kylslinga och radiator.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124597.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.