Hur man tar bort Fotpinnar

Ju mer du engagera dig i rida din motorcykel , oavsett om nöje eller som en sport , desto mer kommer du att inse att ersätta materiel delar med eftermarknaden som kan hjälpa till att öka din prestation . Något så enkelt som att ändra fotpinnarna på din cykel kan öka din magergräns och bidra till att göra cykeln snabbare på banan . Saker du behöver
Bågfil
Fintandad stål bågfilsblad
Hylsnyckelsats
Liten skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Se till att din cykel är på en plan yta med cykelställ nere och framdäcket förvandlats till den magra på cykeln . Detta kommer att hjälpa till att hålla cykeln stabilt nog för dig att ta bort fotpinnarna .
2

Lokalisera bulten som håller den befintliga fotpinnen till cykeln . Om det är en vanlig bult och mutter fastsättning , fortsätter du till steg 3 . Om din OEM fotpinnen är fäst med en nit , satte en fin kniv tand metall i en liten bågfil och kapa nithuvudet bort bulten . Ta bort skruven och dra fotpinnen från ramen .
3

Välj en sockel som passar och sätta uttaget på antingen bulten eller muttern , se till att den passar väl och du har utrymme att arbeta med hylsnyckel . Fäst en liten skiftnyckel till den andra änden . Håll halvmåne för att förhindra detta syfte från att röra sig och använda eluttaget för att skruva loss bulten . Ta bort skruven och dra fotpinnen från ramen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124596.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.